Google analytics

tisdag 27 oktober 2009

Sälj mig ansiktsboken

Folk har då och då frågat mig om jag har Facebook , eller sagt till mig att skaffa det. Har varit emot det. Har inte känts riktigt som om jag är en Facebookperson, men idag tänkte jag kolla varför alla snackar om Facebook.

Vet inte vad jag tycker än, antar att det tar ett tag att orientera mig, men nu finns jag där i alla fall. Så ge mig tips om hur man gör på sidan, eller lägg till mig som vän osv...

7 kommentarer:

Palomablanca sa...

Jaha. Där gick en god man förlorad till facebook. Det du kan göra är att få en klar uppfattning i andras privatliv eftersom de verkar ha en rolig hobby att uppdatera aktiviteter ca 7 gånger om inte mer om dagen. Sen kan du även se vad alla skriver till varandra eftersom du får stor informationskälla på statussidan. Vad du inte kan göra är att lägga upp dina dikter eller foton som du tycker är bra, för facebook har rättigheten till att säga att de äger allt, av vad jag har fått höra. Det enda positiva är väl att man kan behålla ett väldigt stort kontaktnät i dessa IT tider.

Mia sa...

Det finns inte så mycket att sälja. Mest en sajt för att folk man inte pratat med sen lekis ska kunna lägga till en som vän för att vinna tävlingen "vem har flest vänner". Samt ett paradis för alla som vill snoka runt.
Sen kan den iof sig vara bra när man ska ha fest osv. och bara skicka ut en evenemangsinbjudan o sånt. Och kul i de fallen man hittar folk som man tappat kontakten med som man inte ville tappa kontakten med. Så lite plus minus noll skulle jag väl säga.

/d sa...

Ni säljer verkligen in den.

Palomablanca sa...

haha, häxan surtant skulle jag vilja påstå.

Mia sa...

du får helt enkelt sanningen från mig och Anna ;)
Vad säger din egen erfarenhet av FB so far då?

/d sa...

Mitt omdöme vore inte rättvist efter kanske 30 min på Facebook så jag väntar med det.

Palomablanca sa...

och vi väntar med spänd förväntan på ditt utlåtande.